Από μια σπίθα ξεκινά η μεγαλύτερη φωτιά...

Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2006

Αγαπητική διάθεση…

«Επειδή έχει παρεξηγηθεί αυτή η πρόταση νόμου, κατά τη γνώμη μου, ηθελημένα από ορισμένες πλευρές, δηλώνω ότι με την πρόταση που έχουμε καταθέσει ως ΚΚΕ δεν αλλάζουμε, ούτε προτείνουμε ν’ αλλάξει – όπως και να έρθουν τα πράματα – ό,τι έχει σχέση με τις αποδοχές και τις συντάξεις των κληρικών. Να συνεχιστούν δηλαδή να δίνονται από το δημόσιο».

Τα παραπάνω είπε – μεταξύ άλλων – ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος, μετά τη συνάντηση που είχε στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή με εκπροσώπους του Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδας, με θέμα την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για χωρισμό εκκλησίας - κράτους, ή όπως διευκρίνησε ο Αντ. Σκυλλάκος "για το διακριτό ρόλο εκκλησίας - κράτους".

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου πατέρας Κολλάς, από τη μεριά του δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ότι: «… είχαμε ένα εποικοδομητικό διάλογο επί ίσοις όροις και σε αγαπητική διάθεση».

(Ο εικονιζόμενος Παντελεήμων, είναι ένας από τους κληρικούς που όπως και να έρθουν τα πράματα θα συνεχίσει να παίρνει τον μισθό του ή την σύνταξή του από το δημόσιο (δηλαδή εμάς που πληρώνουμε φόρους), και ίσως αυτός να το δικαιούται περισσότερο από όλους αφού έχει δείξει έμπρακτα την αγαπητική του διάθεση…)

1 Comments:

Blogger Dead_Poet said...

Φυσικα και θα συνεχισει να παιρνει το μισθο του απο το δημοσιο, οπως βεβαια τον παιρνει και η Παπαρηγα, η Κανελλη, ο Καραμανλης, ο Παπανδρεου και οι λοιποι λεχριτες, πρωην και νυν!

Οχι δυο μετρα και δυο σταθμα, να τα λεμε ολα!

02 Φεβρουαρίου, 2006 10:49

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home