Από μια σπίθα ξεκινά η μεγαλύτερη φωτιά...

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2005

Κυνήγι μαγισσών
Οι Τούρκοι «αφορίζουν» τις «Μάγισσες της Σμύρνης», επειδή θεωρούν ότι προσβάλουν τον τουρκισμό!!!Η εθνικιστική ηλιθιότητα είναι παντού ίδια και φυσικά δεν υπάρχει κανείς λόγος η Τουρκία να αποτελεί εξαίρεση. Στο στόχαστρο της τουρκικής δικαιοσύνης βρέθηκε το μπεστ σέλερ της Μάρας Μεϊμαρίδη «Οι μάγισσες της Σμύρνης». Ασκήθηκε ποινική δίωξη με την κατηγορία της «προσβολής του τουρκισμού», ενώ η υπόθεση παραπέμφθηκε στην εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης.

Ο εισαγγελέας θεωρεί - μεταξύ άλλων - προσβλητικά για τον τουρκισμό τα αποσπάσματα που αναφέρουν ότι οι Τουρκάλες δεν ήταν γοητευτικές όσο οι Ρωμιές και ότι οι τουρκικές γειτονιές ήταν τόσο βρώμικες που δεν μπορούσε να περάσει κανείς από κει.

Να σημειωθεί ότι το βιβλίο έχει ήδη πουλήσει στην Τουρκία 50.000 αντίτυπα και βρίσκεται στην 25η έκδοσή του...

2 Comments:

Blogger jim_hellas said...

Σας παρακαλώ ρε παιδιά! Οι άνθρωποι θεωρούν τον εαυτό τους Ευρωπαίο! Θα κάνουν ότι μπορούν για να ισχύει αυτός ο νόμος σε όλη την Ευρώπη! Μη κάνετε έτσι... Θα έρθει και στην Ελλάδα!

:-Ρ

Αν και έχω τη συνήθεια να τα χώνω σε εμάς, του ΕΛληναράδες, ωστόσο δεν μπορώ να μην σχολιάσω πως οι εγκέφαλοι των Τούρκων είναι βουτηγμένοι στον εθνικισμό. Αυτό είναι γεγονός και στα κατεχόμενα, στην Κύπρο...

21 Δεκεμβρίου, 2005 13:16

 
Anonymous Ανώνυμος said...

Very nice site! video editing schools

16 Μαρτίου, 2007 00:36

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home