Από μια σπίθα ξεκινά η μεγαλύτερη φωτιά...

Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2005

Όρσε Μαυρογιαλούροι


Απάνθισμα από τον Τύπο δηλώσεων πολιτικών :

Γιώργος Ορφανός (υφ. Αθλητισμού) εξερχόμενος του πρωθυπουργικού γραφείου πριν λίγες μέρες, μετά την συνάντηση που είχε με τον Κώστα Καραμανλή:
«Διαπιστώσαμε τον θετικό χαρακτήρα των μέτρων κατά της βίας (στα γήπεδα)»

Δημήτρης Κωνσταντάρας (βουλευτής ΝΔ)καταθέτει ερώτηση στη Βουλή σχετικά με την επιλογή της διευθύντριας του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ κυρίας Δέσποινας Μουζάκη:

«Ο ελληνικός κινηματογράφος δημιουργήθηκε απ’ αυτούς που έκαναν καλλιτεχνικές προτάσεις κι όχι από εκείνους που τον συντηρούν. Η κυρία Μουζάκη δεν αποδίδει τον οφειλόμενο σεβασμό στους “πατριάρχες” του ελληνικού σινεμά. Βάσει ποίων προσόντων, με την εισήγηση ποιου ειδικού και βάσει ποιας διαδικασίας επελέγη για τη θέση της διευθύντριας;»

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΝ στη Θεσσαλονίκη, «Θεσσαλονίκη των Πολιτών και της Οικολογίας», Τάσος Κουράκης, διέγραψε από την παράταξη τον Ανδρέα Κουράκη, επειδή ο δεύτερος εκδηλώθηκε υπέρ του Γιάννη Μπουτάρη, που είχε εκλεγεί μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου με την παράταξη του ΚΚΕ, αλλά τώρα ενδέχεται να διεκδικήσει την δημαρχία σαν ανεξάρτητος.

Το καλό όμως σας το φύλαγα για το τέλος. Μία δήλωση του Γιώργου Κατσιφάρα που την είχε κάνει πριν 23 ολόκληρα χρόνια, το 1982, με την ιδιότητα που είχε τότε του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού και που σαν το καλό κρασί όσο παλιώνει γίνεται καλύτερη:

«Μελετάμε τη λήψη μέτρων που όταν ολοκληρωθούν αυτοί που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο θα έρχονται γονυπετής να μας ζητήσουν να τα τροποποιήσουμε»…

3 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. » » »

05 Φεβρουαρίου, 2007 03:26

 
Anonymous Ανώνυμος said...

What a great site car ceiling mount dvd Hookers fishing lures ink cartridges

01 Μαρτίου, 2007 21:10

 
Anonymous Ανώνυμος said...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it »

06 Μαρτίου, 2007 14:22

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home